Konservatīvie iepazīstinās ar vēlēšanu saraksta līderiem un programmu

0
1986

21. jūlijā pulksten 11.00 “Pullman Riga Old Town”, Jēkaba ielā 24, notiks preses konference, kurā Konservatīvie iepazīstinās ar velēšanu saraksta līderiem un programmu 14. Saeimas vēlēšanām.

Partijas valdes priekšsēdētājs Jānis Bordāns: “Nozīmīgākās Saeimas vēlēšanas kopš valsts neatkarības atjaunošanas tuvojas. Šis ir brīdis, kad ikviens no mums lems ne tikai par nākamo četru gadu politisko dienaskārtību, bet arī par valsts attīstības virzienu, iespējams, nākamajai desmitgadei un ilgāk. Valstij naidīgi spēki izmanto visus ietekmes līdzekļus, lai uzspiestu mums savu gribu, tajā skaitā mobilizējot savus ietekmes aģentus politikā. Konservatīvie, kā pretspars valsts naidīgajiem spēkiem, ir kļuvuši par pieredzējušu politisko spēku un biedru rindas turpina augt.”

“Iepazīstināsim gan ar komandu, gan arī politiskajām prioritātēm nākamajam Saeimas darba cēlienam. Būs gan jau sevi veiksmīgi pierādījuši jaunie politiķi, gan arī profesionāļi no citām nozarēm. Konservatīvajiem ir konkrēts redzējums par Latvijas enerģētiskās drošības nostiprināšanu un iedzīvotāju pārticības palielināšanu. Tāpat iepazīstināsim ar ieviestā un visiem pazīstamā plāna 3×500 turpinājumu,” norāda Bordāns.

J.Bordāns uzsver: “Jau pašlaik mēs redzam, ka ar jauniem saukļiem pie teikšanas Latvijā vēlas nokļūt jau daudzu aizmirsti rēgi – dažāda mēroga zagļi, NATO pretinieki un “krievu pasaules” sludinātāji. Taču mēs pazīstam savu valsti un ticam, ka Latvija var būt daudz veiksmīgāka valsts. Ir pietiekami daudz cilvēku, kuri ir gatavi doties tālāk, lai būvētu taisnīgu un pārtikušu Latviju, kurā mēs protam sadarboties un varam uzticēties viens otram. Par taisnīgu, pārtikušu un drošu Latviju!”

ATBILDĒT

Lūdzu, ievadiet savu komentāru!
Lūdzu, ievadiet savu vārdu šeit