13. Saeimas deputāts Aivars Geidāns pievienojies Jaunajai konservatīvajai partijai

0
3054
13.Saeimas deputāts Aivars Geidāns tiekas ar Jaunās konservatīvās partijas valdes priekšsēdētāju, tieslietu ministru Jāni Bordānu

13. Saeimas deputāts Aivars Geidāns pieņēmis lēmumu pievienoties Jaunajai konservatīvajai partijai, partijas valdei iesniedzis lūgumu uzņemt viņu partijas biedru rindās, un tā vienbalsīgi pieņēmusi pozitīvu lēmumu. Geidānu pievienoties Jaunajiem konservatīvajiem (JK) pamudināja partijas paveiktais 2022. gada budžeta tapšanas procesā.

A.Geidāns: “ Strādājot Saeimā man bija iespēja novērtēt katras partijas darbu un varu teikt, ka mani pozitīvi pārsteidza Jaunā konservatīvā partija, kuras Saeimas frakcija neatlaidīgi gadu no gada cīnījās par to, lai katra nākamā gada budžetā tiktu iekļauta to solījumu izpilde, kas visskaļāk izskanēja priekšvēlēšanu laikā”. “Es augstu novērtēju Jauno konservatīvo panaktā plāna “3×500” realizāciju, jo šis plāns paredz mazināt nodokļu slogu iedzīvotājiem, īpaši mazo algu un pensiju saņēmējiem.

“Atbalstu partijas bezkompromisa pieeju attiecība pret oligarhu un naudas varas lomu politikā. Daudzi citi korupciju ir gatavi apkarot vārdos, bet ir jābūt drosmei, lai stātos pretī konkrētiem valsts naudas izzadzējiem. Uzskatu, ka tikai pateicoties JK aiz restēm nonākuši pirmie oligarhi. Uzsāktā cīņa pret azartspēlēm ir nesusi rezultātus. Piem. Ķekavas novada dome lēma aizliegt azartspēļu organizēšanu pašvaldības teritorijā. Tiesiskuma stiprināšana, azartspēļu ierobežošana un tradicionālo ģimenes vērtību aizstāvība būs arī manas prioritātes turpmākajā darbā”, piebilst Saeimas deputāts.

Redzu, ka šī ir spēcīga organizācija ar saliedētu līderu komandu, kura spēs sekmīgi startēt arī nākamajās Saeimas vēlēšanās”, uzsvēra Geidāns.

Jaunās konservatīvās partijas valdes priekšsēdētāja vietnieks, Saeimas Jauno konservatīvo frakcijas priekšsēdētāja biedrs Krišjānis Feldmans: “Es pozitīvi vērtēju A. Geidāna pievienošanos mūsu komandai, jo viņš ir jaunās paaudzes politiķis ar lielu entuziasmu un skaidru morālo stāju. Esmu drošs, ka viņš saprot, ka politika nav tikai cīņa par resursu pārdali, bet gan par vērtībām, par to, kādu Latviju mēs nodosim tālāk saviem bērniem. Tai skaitā, cik liela loma tajā būs oligarhu un ekonomisko grupējumu varai, cik daudz iedzīvotāju turpinās pazudināt azartspēles, cik liela būs ienākumu nevienlīdzība. A. Geidāns arī balsoja par plāna “3×500” īstenošanu un nekustamā īpašuma nodokļa celšanas novēršanu, iesaldējot kadastrālās vērtības, tāpēc esmu pārliecināts, ka Geidāna kungs labi iekļausies Jaunajā konservatīvajā partijā!”.

ATBILDĒT

Lūdzu, ievadiet savu komentāru!
Lūdzu, ievadiet savu vārdu šeit