Juta Strīķe (1970 – 2020)

21
3400
09.12.2014 Viesnīca "Bergs", Rīga. Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) priekšnieka vietniece Juta Strīķe.

Šodiena mūs ir pārsteigusi ar negaidītu sēru vēsti. Mūžībā ir devusies augstākās raudzes profesionāle, leģendāra politiķe un sirsnīgākais cilvēks – mūsu Juta Strīķe.

Šo ziņu ir grūti aptvert katram, kurš tuvāk pazina Jutu, viņas enerģiju un viņas smieklus, domas ātrumu un spēju vadīt debates, likumdošanas procesu un pārraudzīt lielo domu laukumu.

Juta ir dzimusi cīnītāja. Principiāla un konsekventa. Sabiedrība par Jutu uzzināja no viņas darba dzīves apkarojot noziedzību, kurā izcīnīja netaisnīgas cīņas ar tiem, kuriem bija interese Jutu novirzīt no aktīvā darba.

Savu piepildījumu Juta guva, nonākot Jaunās konservatīvās partijas rindās.

Mīļā Juta, Tu vadīji frakciju un partiju ar tādu spēku un pārliecību, ka mēs varējām Tev sekot, zinot, ka Tu ej Taisnības un Godīguma ceļu!

Tu mums pietrūksi vienmēr…

Izsakām mūsu visdziļāko līdzjūtību Jutas ģimenei!

21 KOMENTĀRI

  1. Dziļa līdzjūtība piederīgajiem, partijas biedriem un visiem, kuri Jutu cienīja un atbalstīja.
    Šis ir zaudējums partijai, zaudējums Saeimai, zaudējums visai Latvijai.

  2. Varu teikt,ka es uz vēlēšanām gāju tikai lai vēlētu par J.Strīķi un viņas partiju.Man ļoti žēl,ka tāds cilvēks tik agri mūs pameta.Visdziļākā ĺīdzjūtība piederīgajiem.😢

  3. Akk, Dievs! Es viņu vēl vakar uzrunāju facebook. Man šķiet, ka viņa bija tiešsaitē. Neticami! Kā bez viņas? Kāpēc tā notika? Pagājušovasar viņa man teica, ka sapņo apmeklēt Parīzi. Es viņai to ļoti novēlēju, jo pati taisījos kāreiz Parīzes braucienam. Juta, vai tiešām sapnis palika tikai sapnis? Mīļā, lai Jūsu dvēselei balta taka! Visiem, visiem, kam viņa dārga, izsaku visdziļāko līdzjūtību! Mūžīgu mieru dod viņai, Kungs, un mūžīgā gaisma lai spīd viņai vienmēr.

  4. Jutin.paldies par jususu neatlaidigo darbu,paldies,kacinijaties un neviens Jus nevareja iebiedet!!!Lai Jums vieglas smiltis!!!

  5. Juta ! Būs vienmēr mums , ka otra Velsas princese Diāna , kuru tauta mīlēja bet pretinieki nievāja ! Juta bija mīlēta un tiks mīlēta un viņu vienmēr atcerēsies . Viņas stingro roku , assu prātu , harizmātisku un trauslo sirvišķības personību Viņu – Tauta atcerēsies vienmēr ! Edvins !

  6. Cik smagi bija uzzināt šo vēsti. Esmu un būšu Jutas fans ne tikkai tādēļ ka tuva radiniece bet atadel ka Juta man iemācīja cīnīties par taisnīgumu. Vēl joprojām nevaru samierināt ies ar šo vēsti. JUTIŅ Tu man ļoti pietrūkst. 😪😪😪😪

  7. Šī bija tiešā izcila personība,- Latvijas pastāvēšanas vēsturē! Domāju man daudzi piekritīs ka Jutai bija liela drosme un spēks it visā! Daudzi vīrieši pat pamācīties varētu no viņas patriotismu un spēka garu ar kādu,- Juta soļoja ikdienas gaitās! Ar šādu cilvēku varēja droši iet izlūkos! Biju pirmajās Tautas sapulcēs kur Juta bija aktīva un laimīga! Un ilgi nebija jāgaida kad Juta ar domu biedriem tika ievēlēta Saeimā un kā deputāte pildija savus pienākumus bezbailīgi,- cīņā ar koeupcijas apkarošanu valstī! Paldies Tev Jutiņ,- par paveikto! Žēl ka Tu no mums tik ātri aizej,- lai Tev tur saulīte augšā vienmēr blakus-Āmen! Visdziļākā līdzjutība tuveniekiem un pārējiem kas ir sērās ar šo ziņu! ⚘

  8. Tādas sievietes mums Latvijā nav daudz, un tās pašas aiziet… Tas tiešām šodien bija, kā zibens no skaidrām debesīm brīdī, kad iestājas pavasaris ! Mēs zinām, ka ir cilvēks, kas šodien priecājas… , kas visus šos gadus ir mēģinājis Jutu pazemot, iznīcināt.. bet neizdevās… viņa pati aizgāja visdrīzāk aicinot mūs turpināt cīņu pret Latvijas kangariem !
    Mēs TEVI JUTA PATURĒSIM PIEMIŅĀ !

  9. Izsaku līdzjūtību mums – palicējiem par tik lielu zaudējumu mūsu ceļa gājējos. Un sūtu mīlestības staru Jutas dvēselei ceļā uz Mūžības mājām.

  10. Juta padarīja Latviju labāku… Skaidrs, ka vińa ir atstājusi loti lielu iespaidu Latvijas politikā. Lai vieglas smiltis 🙏🏻

  11. Es izsaku visdziļāko līdzjutību JKP, visiem piederīgajiem un tuviniekiem,LR Saeimai un visai Latvijas tautaoli par drosmīgas un godīgas personības Jutas Strīķes pēkšņo nàvi 18.03.2020.Dievs mīl drosmīgos!Mūžīga piemiņa!

  12. Visdziļākā līdzjutība Jutas Strīķes piederīgiem zaudējot skaistu,taisnīgu un mērķtiecīgu cilvēku,tas ir arī liels zaudējums visai mūsu sabiedrībai JKP ,Saejmai ,Latvijas tautai.Lai Jutas gars turpina mājot Saemā iesakņojot cilvēkos drosmi un taisnīgumu lēmumu pieņemšanā..Gaismas stars un civēku mīlestība lai tevi Juta pavada mūžības ceļus staigājot.

  13. Priekš mani skaistā, energiskā un taisnīga Juta Strīķe asociējas ar Lielbritānijas Princesi Diānu, man skumji tikpat ka bija skumji 31.08.97

ATBILDĒT

Lūdzu, ievadiet savu komentāru!
Lūdzu, ievadiet savu vārdu šeit